Sponsorer og Samarbeidspartnere

Vi ønsker å takke våre Sponsorer og Samarbeidspartnere for god støtte både økonomisk og gjennom gode rabattavtaler.
Thomas Hauglund
Leder

Samarbeidspartnere

Jump Fitness:

 • Ved 6. måneders faktura vil beløpet være 1920 kroner.
 • Medlemskapet kan fornyes ved utgangen av hver fakturaperiode.
 • Tilbyr våre medlemmer 320 kroner per måned ved fakturering 3. eller 6. måneder på forskud 
 • Ved 3. måneders faktura vil beløpet være 960 kroner.

Intersport Eidsvoll

 • 15% på alt i butikken (Gjelder ikke el-sykler og elektronikk)
 • Prioritert sykkelverksted for våre medlemmer
 • 30% på sykkelverksted og 20% på deler
 • Eidsvoll Sykkelklubbs draktsett vil være til salgs i butikken for medlemmer som trenger å supplere igjennom en sesong.
 

Trento Eidsvoll:

 
 • Medlemspris voksen: 480,- kr mnd
 • Medlemspris ungdom (13-15år): 280 kr mnd
 • ESK sine priser gir tilgang til alle Trento sine gruppetimer, minus Trento Run.
 • ESK sine medlemmer betaler kun for 8 mnd i året, og har dermed 4 mnd (Sykkelsesongen mai t.o.m aug) med «frys» på sitt abonnement. Men tilbudet kan benyttes disse månedene også, som et supplement til sykkeltrening for de som ønsker det.
 

Avinor Oslo Lufthavn er med å Sponse vår satsning på Barn og Ungdom. Selv i dårlige tider for luftfarten, velger nå Avinor Oslo Lufthavn å støtte vårt arbeide i 2021!

Ditt Ekstralager AS

 ESK har inngått ny samarbeidsavtale med Ditt Ekstralager AS (DE).
  • Alle betalende medlemmer av ESK får 20% rabatt på leie av lager.
  • Hvis man betaler forskudd for lager, vil man kunne få ytterligere rabatter, dette avtales direkte mellom ESK medlem og DE

Sponsorer

Indstriporter AS

Industriporter AS leverer og monterer et bredt utvalg av portløsninger, lastesystemer, rullegitter, branndører, branngardiner og garasjeporter.

K. Bull AS

Veletablert firma innen transport- og kranbransjen, med høy fokus på kvalitet, sikkerhet og kundeservice. For mer informasjon om våre transport- og krantjenester, kontakt oss her.

Ole M. Almeli AS

Ole Martin Almeli startet selskapet som et deltidsprosjekt som 18-åring i 1980, og det utviklet seg raskt fra et lite enkeltmannsforetak til et heltids, profesjonellt firma med flere ansatte. Det første store prosjektet var grunnarbeidene til det som i dag er Feiringklinikken, LHLs hjertesykehus i hjembygda Feiring i Akershus i 1981, selskapets første millionkontrakt. Du kan lese om flere prosjekter vi jobber med og har ferdigstilt her.

Utleie Senteret AS

EN AV ØSTLANDETS STØRSTE UTLEIESELSKAP Utleiesenteret AS ble startet i 1991, vi holder til sentralt på Dalen Næringspark i Drammen og i Kongsberg er vi og finne vis a vis Biltilsynet på Gomsrud. Høydespesialisten AS ble startet i 1997, og er lett tilgjengelig mellom Ring 3 og Øste Aker vei, Pers Vei 34 i Oslo. Akershus Utleie AS ble startet i 2004, og vi holder til på Grasmogrenda Industriområde, Majorvegen 19 på Gardermoen. I desember 2016 kjøpte investorene Rune Isachsen og Terje Stykket 51 % av aksjene i de tre utleieselskapene. Samlet har vi nå over 100 ansatte og en omsetning på over 300 millioner kroner. Samlet har vi over 900 lifter og 200 anleggsmaskiner å tilby. Utover dette, en mengde annet utstyr for anleggsbransjen. Har vi ikke på lager det du trenger, ja da gjør vi vårt ytterste for å prøve å skaffe det!

Best Western - Letohallen

Best Western Leto Arena "Grunnlovshotellet" i Eidsvoll Som gjest hos oss får du en fullverdig hotellopplevelse og kan nyte god mat og drikke. Skal du ha selskap, messe, kurs eller konferanse ligger alt til rette for et vellykket arrangement skreddersydd dine ønsker og behov. Med kun 7 minutter i bil fra Eidsvoll 1814, og 15 minutter i bil fra Oslo Lufthavn Gardermoen, har vi en sentral beliggenhet i Grunnlovsbygda Eidsvoll.

Rull til toppen