Terrenggruppa

Eidsvoll Sykkelklubb Terreng består av to grupper som er delt inn etter nivå. Trening er tirsdag og torsdag kl 18 hvor det er varierende terreng og intensitet. Vi varierer mellom bakkeintervaller på grus, fartslek på raske stier, litt teknisk stisykling og regulær grusbanking. Søndager er det langkjøring som oftest på lett skogsveg og grus. Treningene annonseres på ESK Terrenggruppa på Facebook slik at man vet hva som venter i forkant.
Espen Sandvold
Styremedlem, Oppmann terreng

Terreng gruppe 1:

Terreng 1 er for deg som liker utfordringer på teknikk, kondisjon og utholdenhet.

Dette er gruppen for deg som er godt vant med å sykle ritt, og gjerne i litt mer utfordrende terreng enn ordinære turritt. Samt at man holder et høyere nivå enn den jevne terrengsyklisten på de nevnte områdene.

Terreng 1 og terreng 2 har mange treninger sammen, og man kan fint bytte mellom gruppene ut ifra hva slags trening man ønsker seg på aktuell dag.

Terreng gruppe 2:

 
Dette er et tilbud til de som synes gruppe 1 blir litt for vanskelig/krevende. Vi sykler de samme dagene som gruppe 1, og til samme tider. Passer det seg slik så slår vi også gruppene sammen, og sykler som en gjeng. Syklistene i gruppe 2 har som regel samme målsetning og det er å gjøre det bra på Birkebeinerrittet i slutten av august, noen har som målsetning å klare merket, mens andre ønsker å fullføre med stil uten å føle at man «dør» når man kommer i mål. Selv om vi har ganske høye målsetninger vi også, så er dette en gruppe som passer for de som synes «sykkel for alle» blir litt for enkelt og som ønsker å sette seg mål for sesongen og kanskje har et ønske å komme opp på nivå som passer med deltagelse på gruppe 1. 

Vi starter treninger i starten på april og holder det gående til september/oktober, med Birkebeinerrittet som ritt mål i slutten på august. Vi har det hyggelig på våre treninger og alle som deltar skal være med igjennom hele økten og føle stigende mestring igjennom sesongen, men siden de fleste har et rittmål i slutten av sesongen så vil treningene øke i intensitet og ferdighetskrav utover sommeren. Så det lønner seg å hive seg med tidlig i sesongen om man er litt usikker på egen form og ferdighet.

treningstider

Oppstart av treninger 8/4 – 2021

Oppmøte på Posten / Plantasjen Råholt hvis ikke annet er annonsert på våre Facebook sider

Tirsdag: 18:00 – ca 20:00 Terreng 1 og 2
Torsdag: 18:00 – ca 20:00 Terreng 1 og 2
Lørdag: 10:00 – ca 13:00 Terreng 1
Søndag: 10:00 – ca 13:00 Terreng 2

Ønsker du mer info

Ta kontakt med oss ved å trykke på knappen under

Våre sponsorer og samarbeidspartnere
Rull til toppen