Team Bry Deg ESK 2020

INFORMASJON OM Team Bry Deg ESK 2020 (4.30)


Det er for 2020-sesongen tatt initiativ i ESK om å opprette en virkelig rask gruppe. En gruppe som skal prestere blant de beste lagene på Østlandet og kjempe om en topp 10 plassering på Lillehammer-Oslo med mål om å komme ned på 4.30-tallet.
Det er fort!!!
Det er svært krevende å nå et slikt mål, men det skal gå med iherdig innsats gjennom vinteren og våren.

Får å nå målet, må det være en trygg stamme med erfarne, sterke ryttere, i tillegg til sultne ryttere som vil utfordre seg selv og være positive bidragsytere i gruppa. 
Gruppa ønsker seg mange ryttere for å få kvalitet på treninger og for kunne bite fra oss på de andre lagrittene, ikke bare Lillehammer-Oslo.

Trening gjennom vinteren er viktig for å lykkes og det vil bli gitt ut en minimums plan for hva som kreves. Et par helger med felles sykling prøver vi å få til for de som kan.
Fellestrening ute starter opp rundt påske og vil primært være tirsdag, torsdag og søndag.

Det legges opp til en treningssamling siste helgen i april 2020 for alle som skal være med i gruppa. Den vil være på Sandgrunn/Skarnes.
Noen skal også til Mallorca i slutten av mars. Mer info kommer, men det er helt frivillig.

Gruppa vil kjøre flere lagritt gjennom våren. Enebakk Rundt, Randsfjorden Rundt, Mjøsa Rundt (kort) og til slutt L-O. Her skal vi kjempe om gode tider og plasseringer.
Fellesstarter legges det også opp til når det passer.

Gruppas ambisjoner er relativt høye og du som ønsker å være med må regne med å legge ned en god dose innsats, men vi skal ha det gøy. Veldig gøy!!
Denne gruppen skal videreføre den sammen gode lagånden som har vært i Lillehammer-Oslo gruppene de senere år.
Vi kommer til med denne gjengen å promotere «BRY DEG» enda bredere, og vil vise det gjennom ekstra profilering og tette samarbeid.

Tilbudet er åpent for alle og de som ønsker å være med, ta kontakt med en av lokførerne eller konduktøren.

Velkommen til Team Bry Deg ESK 2020.


Lokfører Christian G Dalen
Lokfører Anders "Hertugen" Bernhoft

Konduktør Espen Sandvold ( "Bry-Deg"-kontaktperson/Div adm/HR og PR)