Aprilsnarr: Eidsvoll Sykkelklubb endrer navn til Team Sky Norge

Over en lengre periode nå vi nytt godt av gode bekjentskaper i det britiske sykkellaget Team Ineos Grenadiers, som før 2020 sesongen het Team Sky.

I mars i år fikk vi et tilbud om å bli et av de norske farmerlagene til Ineos Grenadiers, og etter et kort og intensivt styremøte onsdag kveld har vi valgt å takk ja til dette, og samtidig være underlagt en ny eier.

Vi har ikke bare solgt reklame i Eidsvoll i år – vi har solgt hele Eidsvoll Sykkelklubb.

Klubbmanager Dave Brailsford har personlig ledet forhandlingene på vegne av Team Ineos, men er klar på at man ikke ønsker å blander sammen de sterke varemerkene de har under sin paraply. Dave har derfor bestemt at Eidsvoll Sykkelklubb derfor fra 1.April markedsføres under navnet Team Sky Norge.

«Alt i alt er dette en veldig god avtale for Eidsvoll sykkelklubb, og vi beklager at vi ikke har hatt anledning til fortelle dette til medlemmene før nå» sier Thomas Hauglund, leder i Eidsvoll Sykkelklubb i en kommentar.

«Jeg er fornøyd med det som forhandlingsutvalget, med Tom A Lindstad, Andre Skavhaug og Pål Bednar har fått til. Som en kompensasjon vil hver medlem få utbetalt 1.000,- ved å sende en e-post til kasserer@eidsvollsk.no«

Klubben vil også overta en av bilene til det britiske storlaget. Tom A Lindstad var Tirsdag i Oslo og hentet den ut fra Røhne Selmer. Den blir å se på Råholt de neste ukene.

Det kommer også et større parti med nye sykkeltrøyer, og så snart Intersport åpner blir det utdeling av dem, men du kan forhåndsreservere trøyer på oppmann-la@eidsvollsk.no

 

Til info: dette var årets «aprilsnarr» ifra Eidsvoll Sykkelklubb:-)

Viktig info
1814-Rittet
Sett av 14. August til 1814-Rittet. Flere nyheter i år.
Info kommer
Hurdalssjøen Rundt
Sett av Søndag 22. August
Info kommer
Previous
Next
Reklame
Facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook klipp

2 dager siden

Hei.
Dette er ikke ment for å ta noen, og jeg vil heller ikke være noe Corona-politi.
Etter det jeg forstår så har ikke vi i Eidsvoll lov til å drive organisert trening. Jeg observerer både på facebook og Strava at det er mange som sykler sammen likevel. Hva er forskjellen på organisert trening og det å sykle flere enn den man bor sammen med?
Ut fra klubbens sider blir vi oppfordret til å sykle alene.
Ønsker bare en rettesnor om hva vi kan og ikke, for jeg har også lyst til å trene og sykle sammen med flere.
Kom gjerne med innspill.
... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Tror det er lov om du ikke har syltetøy i baklomma.

I utgangspunktet så skal en vel ikke være sammen med så mange andre enn egen kohort?

Vi er pålagt av myndighetene til å ikke avholde organisert trening, og det er heller ingen organisert trening i ESK regi om dagen. All treningsaktivitet som våre medlemmer foretar seg er på egen risiko.

For min egendel sykler jeg 3 av 4 økter i uka aleine...

Innlegget fra Tor Olav er berettiget. Hadde håpet at det kunne bidra til konstruktive tilbakemeldinger.

Det er fort gjort at det blir sett på som organisert trening, hvis alle har på seg klubbtøy. Sykler man i nøytralt tøy, tenker ikke alle man møter at "der kommer ESK, og de driter i alle råd og føringer fra myndighetene".

View more comments

Last mer
Instagram
Bilder fra Barn og Ungdom
Rull til toppen