Tour of Norway for kids – 24. august 2020

Eidsvoll sykkelklubb var mandag 24/8 vertskap for Tour of Norway for kids. Arrangementet var fullbooket, og 90 unger i alderen «trehjulsykkel»-12år sto på startstreken. Svært gledelig at så mange tok turen til Eidsvoll Verk og bidro til at dette ble en suksess. Eidsvoll Verk skistadion er en glimrende arena å benytte til slike arrangementer, særlig i disse tider med strenge koronatiltak.

De minste klassene syklet en flat runde, de litt eldre tok samme runde men tok en liten sving over brua ved porten til stadion. Mens de eldste syklet en full runde i den lange rulleskiløypen, pluss en runde i den korte løypen (samme som de minste). Var herlig å se gleden i øynene til ungene som deltok, det var ekte idrettsglede!

For oss i Eidsvoll Sykkelklubb så er dette arrangementet en viktig del i arbeidet med å vise oss frem til barn og unge, og vi ønsker alle barn som ønsker å sykle velkommen til vår klubb! Vi tilbyr utlånssykler til de som måtte mangle dette, og har lave medlemsskapsavgifter. Og hvis det er noen foreldre som har lyst til sykle også, så har vi tilbud til de også. Kontakt oss her

Trykk på link under for å se flere bilder:

Billedserie fra Tour of Norway for kids 2020

Viktig info
1814-Rittet
Sett av 14. August til 1814-Rittet. Flere nyheter i år.
Info kommer
Hurdalssjøen Rundt
Sett av Søndag 22. August
Info kommer
Previous
Next
Reklame
Facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook klipp

2 dager siden

Hei.
Dette er ikke ment for å ta noen, og jeg vil heller ikke være noe Corona-politi.
Etter det jeg forstår så har ikke vi i Eidsvoll lov til å drive organisert trening. Jeg observerer både på facebook og Strava at det er mange som sykler sammen likevel. Hva er forskjellen på organisert trening og det å sykle flere enn den man bor sammen med?
Ut fra klubbens sider blir vi oppfordret til å sykle alene.
Ønsker bare en rettesnor om hva vi kan og ikke, for jeg har også lyst til å trene og sykle sammen med flere.
Kom gjerne med innspill.
... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Tror det er lov om du ikke har syltetøy i baklomma.

I utgangspunktet så skal en vel ikke være sammen med så mange andre enn egen kohort?

Vi er pålagt av myndighetene til å ikke avholde organisert trening, og det er heller ingen organisert trening i ESK regi om dagen. All treningsaktivitet som våre medlemmer foretar seg er på egen risiko.

For min egendel sykler jeg 3 av 4 økter i uka aleine...

Innlegget fra Tor Olav er berettiget. Hadde håpet at det kunne bidra til konstruktive tilbakemeldinger.

Det er fort gjort at det blir sett på som organisert trening, hvis alle har på seg klubbtøy. Sykler man i nøytralt tøy, tenker ikke alle man møter at "der kommer ESK, og de driter i alle råd og føringer fra myndighetene".

View more comments

Last mer
Instagram
Bilder fra Barn og Ungdom
Rull til toppen