Vi starter opp igjen med treningstilbud

Vi starter nå forsiktig opp igjen med treningstilbud til våre medlemmer. Tilbudet vil være tilpasset de krav og råd som myndighetene og forbund gir.  For eksempel maks 20stk på trening (inkludert ansvarlige) og minst 1m i mellom deltagere.

Det vil derfor være krav om påmelding til treningene, dette gjøres igjennom klubbens facebook sider slik at vi har oversikt over alle som kommer. Det vil alltid være minst 1 ansvarlig fra klubben på treningene, som har ansvaret for at regler overholdes.
Trenings tilbudet vil være begrenset i en periode fremover, dette for at vi skal overholde kravene som vi har fått og ha kontroll. Men vi håper at så mange som mulig (innenfor de begrensninger vi har nå) blir med på treninger fremover på de gruppene som starter forsiktig opp. Følg med på facebook gruppene våre for påmelding om mer info om hvilke grupper som starter opp nå.
Klubben har gjort noen utbedringer i Eidsvoll terrengsykkelpark denne våren, og skal gjøre ytterligere forbedringer før sommeren. Så vi anbefaler alle varmt å ta en tur dit for å sjekke forholdene og teste formen.
Viktig info
1814-Rittet
Sett av 14. August til 1814-Rittet. Flere nyheter i år.
Info kommer
Hurdalssjøen Rundt
Sett av Søndag 22. August
Info kommer
Previous
Next
Reklame
Facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook klipp

2 dager siden

Hei.
Dette er ikke ment for å ta noen, og jeg vil heller ikke være noe Corona-politi.
Etter det jeg forstår så har ikke vi i Eidsvoll lov til å drive organisert trening. Jeg observerer både på facebook og Strava at det er mange som sykler sammen likevel. Hva er forskjellen på organisert trening og det å sykle flere enn den man bor sammen med?
Ut fra klubbens sider blir vi oppfordret til å sykle alene.
Ønsker bare en rettesnor om hva vi kan og ikke, for jeg har også lyst til å trene og sykle sammen med flere.
Kom gjerne med innspill.
... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Tror det er lov om du ikke har syltetøy i baklomma.

I utgangspunktet så skal en vel ikke være sammen med så mange andre enn egen kohort?

Vi er pålagt av myndighetene til å ikke avholde organisert trening, og det er heller ingen organisert trening i ESK regi om dagen. All treningsaktivitet som våre medlemmer foretar seg er på egen risiko.

For min egendel sykler jeg 3 av 4 økter i uka aleine...

Innlegget fra Tor Olav er berettiget. Hadde håpet at det kunne bidra til konstruktive tilbakemeldinger.

Det er fort gjort at det blir sett på som organisert trening, hvis alle har på seg klubbtøy. Sykler man i nøytralt tøy, tenker ikke alle man møter at "der kommer ESK, og de driter i alle råd og føringer fra myndighetene".

View more comments

Last mer
Instagram
Bilder fra Barn og Ungdom
Rull til toppen