Tone-Mette ble tatt ut for å representere Region Øst

Tone-Mette ble tatt ut for å representere Region Øst  under Morgendagens helter i Narvik  i august 2019

Litt om Tone-Mette
Hun ble 18 år nå i august, og skal avslutte sitt tredje år på NTG i Lillehammer på Sykkellinja. Startet på Håndballinja, noe hun har spilt siden hun var liten, men med mye avbrekk på grunn av skader prøvde hun seg litt på sykkel i fjor høst som en alternativ treningsform. Sykling fungerte, hun klarte å trene uten å ha det vondt! Med foreldre som selv er og har vært aktiv i Eidsvoll Sykkelklubb i mange år, var ikke veien verken lang eller vanskelig til sykkelmiljøet. Hun ble varmt tatt i mot av sykkelgruppa på NTG og hadde mange treningsøkter sammen med dem på nyåret . Pappa Jan Åge bistod også med å sette opp opplegg, og det ble flere og flere sykkelturer da våren meldte seg. 1. mai deltok hun for første gang i et sykkelritt. Da kjørte hun Enebakk Rundt sammen med ESK sitt Trondheimslag ESK16 og gjorde en veldig god figur. Hun kjørte inn  med gruppa på 2:14.33.
Tone-Mette deltok også sammen med Eidsvoll Sykkelklubb sitt Express lag på Styrkeprøven fra  Lillehammer til Oslo (190 km) og fullførte på tiden 5:08:10.
Helgen i Narvik er en samling med 17 og 18 åringer. Sykkeltalenter som er spesielt plukket ut fra Norge og flere land i Europa. Tone-Mette representerer Eidsvoll Sykkelklubb og Region Øst. Hovedmålet med helga var sykkelrittet som ble arrangert i forbindelse med Arctic Race of Norway, men det var også satt opp foredrag og blant annet en treningstur med Gunn-Rita Dale Flesjå. Tor Hushovd er frontfigur for Morgendagens Helter, så det blir flere stjernemøter.
Arctic Morgendagens Helte-Rittet gikk på søndag, og der fikk unge sykkeltalenter muligheten til å konkurrere i et internasjonalt juniorritt med samme standard som proffrittet. Rittet med jentene startet kl09:30 og de var gjennom 58,5km (6,5km x 9 runder)
Viktig info
1814-Rittet
Sett av 14. August til 1814-Rittet. Flere nyheter i år.
Info kommer
Hurdalssjøen Rundt
Sett av Søndag 22. August
Info kommer
Previous
Next
Reklame
Facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook klipp

2 dager siden

Hei.
Dette er ikke ment for å ta noen, og jeg vil heller ikke være noe Corona-politi.
Etter det jeg forstår så har ikke vi i Eidsvoll lov til å drive organisert trening. Jeg observerer både på facebook og Strava at det er mange som sykler sammen likevel. Hva er forskjellen på organisert trening og det å sykle flere enn den man bor sammen med?
Ut fra klubbens sider blir vi oppfordret til å sykle alene.
Ønsker bare en rettesnor om hva vi kan og ikke, for jeg har også lyst til å trene og sykle sammen med flere.
Kom gjerne med innspill.
... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Tror det er lov om du ikke har syltetøy i baklomma.

I utgangspunktet så skal en vel ikke være sammen med så mange andre enn egen kohort?

Vi er pålagt av myndighetene til å ikke avholde organisert trening, og det er heller ingen organisert trening i ESK regi om dagen. All treningsaktivitet som våre medlemmer foretar seg er på egen risiko.

For min egendel sykler jeg 3 av 4 økter i uka aleine...

Innlegget fra Tor Olav er berettiget. Hadde håpet at det kunne bidra til konstruktive tilbakemeldinger.

Det er fort gjort at det blir sett på som organisert trening, hvis alle har på seg klubbtøy. Sykler man i nøytralt tøy, tenker ikke alle man møter at "der kommer ESK, og de driter i alle råd og føringer fra myndighetene".

View more comments

Last mer
Instagram
Bilder fra Barn og Ungdom
Rull til toppen